Städning inför visning i Borås med omnejd

Vi är din Städfirma i Borås för att få en fin fastighet inför visningen!

Vi utför städning inför visning i Borås och Sjuhärd. Vi städar ditt hem grundligt och ser till att det är skinande rent inför visningsdagen. Detta är väl investerade pengar när bostaden ska presenteras för tänkbara köpare.

Våra tjänster

Visningsstädning i Borås

Vi på Flyttstädarna i Borås erbjuder professionell visningsstädning för fastighetsägare och mäklare. Med vår högkvalitativa tjänst kan du visa din bostad eller ditt kontor i det allra bästa skicket för potentiella köpare eller hyresgäster.

Visningsstädning är en viktig del av försäljningen eller uthyrningen av en fastighet. En ren och välstädad lokal ger ett bra första intryck och ökar chansen att du hittar rätt köpare eller hyresgäst. Dessutom visar det att du tar hand om din fastighet och att den är i bra skick.

Attraktiva objekt med visningsstädning

Vårt team av erfarna flyttstädare är utbildade och erfarna i att göra lokalen så attraktiv som möjligt. Vi tar hand om allt från rengöring av golv och fönster till sanering av kök och badrum. Vi använder oss av moderna och miljövänliga rengöringsmedel för att få bästa resultatet.

Som ett företag specialiserade på flyttstädning så är vi vana att jobba under tidspressen i samband med att fastigheter ska säljas eller hyras ut, vi kan därför erbjuda snabba och effektiva visningsstädningar i Borås, med flexibla tider som passar dig.

Vi vet också att det kan vara svårt att få bort alla spår av tidigare hyresgäster eller ägare. Därför ingår i vår visningsstädning även borttagning av eventuella fläckar och missfärgningar, så att din fastighet ser ut som ny.

Städtjänster i Borås och närliggande områden

Ska du sälja din bostad och behöver lägga lite extra kärlek på städningen?
– Låt Flyttstädarnas erfarna personal göra jobbet åt dig. 

När du ska sälja din bostad är det viktigt att ge den potentiella köparen ett utmärkt första intryck. Därför blir städningen extra viktig att lägga energi på. Att bostaden är städad och doftar gott ökar chansen till en lyckad försäljning. 

Vi skräddarsyr våra städtjänster och anpassar dem efter dina önskemål och unika behov. Att sälja sitt hem kan vara stressigt i sig och varför stressa med städet också? Vill du att vi hjälper dig? Då kan du begära en kostnadsfri offert eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Vi förstår att det kan vara svårt att få ihop allt som behövs göras innan visningen. Städning kan dessutom vara väldigt tidskrävande och speciellt när man vill att det ska se perfekt ut inför att bostaden ska visas. 

Föreställ dig att vara mitt uppe i en försäljning av din bostad, du kanske letar efter en ny och mitt i detta ska du städa inför visningarna. Visst låter det som en stressande situation? Vi vill därför göra det enkelt för dig genom att våra proffs tar hand om det. Det vi rekommenderar dig att göra själv, är att ta bort saker inför visningen. Saker som kanske är personliga eller som du inte vill visa för eventuella köpare. Sedan fixar vi resten! 

Flyttstädarna erbjuder många olika städtjänster för att vi vill underlätta för människor i deras vardag. Genom åren har vi hjälpt mängder av företag och privatpersoner och därmed har vi en bred erfarenhet inom området. Flyttstädarna är ett pålitligt städföretag som tillhandahåller en högkvalitativ service till ett lågt pris.

Utöver en bra service använder vi oss utav så miljövänliga och ekologiska städprodukter som möjligt. Det är viktigt för oss för att du ska känna dig trygg och veta att ditt hem eller arbetsplats städas noggrant utan några kemikalier som är skadliga för dig eller miljön. 

Våra områden

Flyttstädarna utför städtjänster i Borås och flera områden.

hemstädning

Så här går du tillväga för att boka städning

Att boka är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din städtjänst så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av ett skinande hem inför visning

Vi tar hand om ditt hem. Du behöver bara njuta av hur rent det är inför visning

Kostnadsfri offert på visningsstädning i Borås

Om du är en fastighetsägare eller mäklare som letar efter en pålitlig och professionell visningsstädning i Borås, tveka inte att kontakta oss på Flyttstädarna. Vi erbjuder kostnadsfri offert och skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov.

Så anlita oss på Flyttstädarna för din visningsstädning i Borås och få en ren och välstädad fastighet när du ska sälja din bostad vid flytt som ger ett positivt intryck och ökar chansen för en snabb försäljning eller uthyrning.

Vanliga frågor om städtjänsten

 • Avtorkning av fläkt, vitvaror samt köksluckor (kök)
 • Rengöring av diskbänk, bänkar och köksmöbler (kök)
 • Rengöring av ugn, kyl och frys (om behov finns, kök)
 • Rengöring av kakel (kök)
 • Rengöring av badkar, handfat och toalett (badrum/WC)
 • Rengöring av duschväggar, duschkabinväggar och speglar (badrum/WC)
 • Avtorkning av vitvaror och väggar (badrum/WC)
 • Avtorkning av möbler (alla rum)
 • Dammtorkning av alla öppna ytor (alla rum)
 • Dammtorkning av möbler, lampor, prydnadssaker, möbler och tavlor (alla rum)
 • Tömning av papperskorgar (alla rum)
 • Skakning av små mattor (om möjlighet finns, alla rum)
 • Torkning av golvlister, dörrar, karmar, kontakter, fönsterbrädor, fria ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober (alla rum)
 • Putsning av speglar (alla rum)
 • Putsning av fönstren (om behov finns, alla rum)
 • Dammsugning & våttorkning (alla rum)

För bästa resultat ber vi dig att plocka undan kläder, leksaker, disk mm, så att vi kan städa så effektivt som möjligt.

Faktura är den vanligaste betalningsmetoden med betalningsvillkor på 10 dagar. Swish går också bra. 

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående städning inför visning.

Hos oss på Flyttstädarna är en offert är alltid kostnadsfri. 

Självklart, städning inför visning som utförs i din bostad ger rätt till RUT-avdrag.

När du bokar städtjänster hos Flyttstädarna lämnar vi alltid 100% nöjd-kund-garanti.

Du behöver inte ha några städmaterial, det står vi för. Vi använder oss av så miljövänliga och ekologiska städprodukter som möjligt.

Vi är fullt försäkrade, så ni är helt trygga om situationen skulle uppstå.

Det finns flera alternativ. Antingen får vi nyckel, dörrkod eller så låser du upp själv. Detta bestäms individuellt utefter dina önskemål.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.