Fönsterputsning i
Borås och Sjuhärad

Vi är städfirman i Borås för dig som söker fönsterputsning!

Vill du ha rena fönster men vill prioritera annat än att putsa dem?

Låt våra erfarna medarbetare på Flyttstädarna putsa dina fönster på nolltid.

Fönsterputsning i Borås

Välkommen till Flyttstädarna, ett företag som erbjuder professionella städtjänster för fönsterputsning i Borås. Vi är ett erfaret och kompetent team med mångårig erfarenhet av att erbjuda fönsterputsningstjänster till både privata och kommersiella kunder.

Fönster är ett viktigt inslag i utseendet på en byggnad, och det är viktigt att hålla dem rena och glänsande för att ge ett bra första intryck till besökare och gäster. Dessutom kan smutsiga och fläckiga fönster påverka utsikten och därmed minskar den estetiska upplevelsen. Dessutom kan det orsaka kondens, röta och fuktskador på fönsterkarmar, vilket kan vara kostsamt att reparera eller ersätta.

Vår fönsterputsning i Borås

Vår fönsterputsningstjänst innebär att vi tar hand om allt från rengöring av fönsterrutor, till fönsterkarmar och fönsterbågar. Vi använder oss av den senaste utrustningen och teknikerna för att säkerställa att alla fönster är fri från damm och smuts.

Vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel som är säkra för både människor och miljö. Vi är också mycket noga med att ta hänsyn till din privata sfär och säkerhet under arbetet och arbetar alltid i enlighet med gällande lagar och förordningar när det gäller arbetsmiljö och säkerhet.

Våra erfarna fönsterputsare är välutbildade och har mångårig erfarenhet av att hantera olika typer av fönster, inklusive vanliga fönster, skyltfönster och atriumfönster. Vi har också utrustning och erfarenhet för att hantera höga fönster och svåråtkomliga fönster.

städa fönster

Fönsterputsning i Borås och närliggande områden

Du kan även anlita Flyttstädarna när du behöver hjälp med att putsa fönster. Vi har många års erfarenhet av att fönsterputs i Borås med omnejd. Vi på Flyttstädarna använder oss av rätt metoder och tekniker som resulterar i att dina fönster blir skinande rena, utan ränder eller repor. Vår specialité är att vi kan putsa fönster i alla dess former. Både äldre fönster med spröjsar och stora fönsterpartier på modernare hus. Du kan anlita oss oavsett om du är privatkund eller företagskund. 

Du kan boka oss att putsa dina fönster som en engångstjänst eller en regelbunden tjänst. Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål och behov. Fyll i vårt enkla formulär och få en kostnadsfri offert.

Flyttstädarna brinner för att underlätta vardagen för människor och därför erbjuder vi en mängd olika städtjänster. För oss är det viktigt att alltid erbjuda den bästa servicen till ett bra pris. Vi har varit i branschen i många år och vår personal är mycket erfaren inom området. Vi har hjälpt och underlättat för många privatpersoner och företag genom åren. 

Det är viktigt för oss att det ska vara friktionsfritt och enkelt att boka våra städtjänster. Det gör du genom att fylla i formuläret, får en kostnadsfri offert som du godkänner och sedan bokar du in den dagen som passar dig bäst. När du anlitar Flyttstädarna är du alltid i trygga händer och vi erbjuder alltid 100% nöjd-kund-garanti. 

Våra områden

Vi utför fönsterputsning i Borås och närliggande områden

fönsterputsning

Kontakta oss för fönsterputsning i Borås

Vi erbjuder också flexibla tider och konkurrenskraftiga priser för att passa dina behov. Vårt mål är att leverera en hög kvalitet på vårt arbete och uppfylla alla kundens krav. Kontakta oss idag för mer information och ett kostnadsförslag.

Så här går du tillväga för att boka tjänsten

Att boka är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din önskade tjänst så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av renare fönster

Vi tar hand om dina fönster. Du behöver bara njuta av hur rena de är efter att vi är klara.

Vanliga frågor

Upp till 20 fönster: 500 kr efter RUT-avdrag.

Tillägg:

Avtagbara spröjs – rengöring: 200 kr

Avtagbara spröjs – påmontering efteråt: 200 kr

Fönsterkarmar och fönsterbågar – rengöring: 150 kr

*Reservation

Om övervåning måste fönster vara öppningsbara från insida, tillägg vid stege eller skylift.

Priser gäller två sidor / tre glas

Upp till 6 fönster: 250 kr efter RUT-avdrag.

Tillägg:

Avtagbara spröjs – rengöring: 100 kr

Avtagbara spröjs – påmontering efter putsning: 100 kr

Fönsterkarmar och fönsterbågar – rengöring: 75 kr

*Reservation

Om övervåning måste fönster vara öppningsbara från insida, tillägg vid stege eller skylift.

Priser gäller två sidor / tre glas

Ja det kan du! Kostnaden för en fönsterputsare är 220 kr/timme efter RUT-avdrag. 

Hos oss på Flyttstädarna är en offert är alltid kostnadsfri. 

Självklart, fönsterputsning som utförs i din bostad ger rätt till RUT-avdrag.

Nej det behöver du inte, det står vi för. Vi använder oss av så miljövänliga och ekologiska produkter som möjligt.

Faktura är den vanligaste betalningsmetoden med betalningsvillkor på 10 dagar. Swish går också bra.

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad fönsterputsning utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående fönsterputsning.

Vi är fullt försäkrade, så ni är helt trygga om situationen skulle uppstå.

Det finns flera alternativ och detta bestäms utefter dina önskemål. Antingen får vi nyckel, dörrkod eller så låser du upp själv.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.