Röjning av förråd i
Borås och Sjuhärad

Vi är din städfirma i Borås för hjälp med röjning och städning av förråd och garage! 

Vi hjälper till med röjning av förråd i Borås med omnejd. Har du länge gått och funderat på att det är dags att ta tag i saken?
Låt Flyttstädarna hjälpa dig!

renovera

Rensning & tömning av förråd i Borås

Flyttstädarna erbjuder professionella tjänster för rensning och tömning av förråd i Borås och omnejd. Vi hjälper dig att ta hand om det som du inte längre behöver eller har plats för, och gör det på ett säkert och miljövänligt sätt.

Det är lätt att samla på sig föremål och saker över tid, och ibland kan det kännas svårt att veta vad man ska göra med allt. Men ett överfullt förråd kan göra det svårt att hitta det man behöver, och kan också orsaka stress och oro. Därför är det viktigt att regelbundet rensa och tömma ut förrådet för att hålla det i ordning och organiserat.

Röjning av förråd i Borås med omnejd

Är du i behov av röjning av förråd, garage eller liknande? Det är lätt hänt att man samlar på sig saker och möbler som bara står och dammar och tar plats i ett förråd. Att man använder förrådet som en yta för massa ting man egentligen inte vill spara är en vanlig företeelse. Vi vet att det kan svårt och jobbigt och ta tag i detta och det är här vi kommer in i bilden.

Boka Flyttstädarna, så hjälper vi dig att tömma och röja på ett enkelt och smidigt sätt. Vi anpassar våra tjänster och skräddarsyr lösningar utefter dina behov och önskemål. Vi finns här för både privat- och företagskunder. Fyll i formuläret och få en kostnadsfri offert.

Våra områden

Vi utför röjning av förråd i Borås och närliggande områden

städning inför visning

Kostnadsfri offert för förrådsrensning

Om du behöver hjälp med att rensa och tömma ut ditt förråd i Borås eller omnejd, tveka inte att kontakta oss på Flyttstädarna. Vi erbjuder kostnadsfri offert och skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov.

Så här går du tillväga för att boka röjning av förråd

Att röjning av förråd är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din byggstädning så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av ett fint förråd

Vi tar hand om ditt förråd. Du behöver bara njuta av hur fint det är efter att vi är klara.

Vanliga frågor om röjning av förråd

Faktura är den vanligaste betalningsmetoden med betalningsvillkor på 10 dagar. Swish går också bra.

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående röjning av förråd.

Hos oss på Flyttstädarna är en offert är alltid kostnadsfri. 

Bortforsling av avfall ger inte rätt till skattereduktion. Detta gäller såväl bortforsling av hushålls- och trädgårdsavfall som bortforsling av byggmaterial. Som bortforsling räknas även tömning och röjning av exempelvis förråd då avfallet (gäller även möbler, bråte m.m.)  transporteras bort från bostaden.

När du bokar städtjänster hos Flyttstädarna lämnar vi alltid 100% nöjd-kund-garanti.

Vi är fullt försäkrade, så ni är helt trygga om situationen skulle uppstå.

Det finns flera alternativ. Antingen får vi nyckel, dörrkod eller så låser du upp själv. Detta bestäms individuellt utefter dina önskemål.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.