Hemstädning i
Borås och Sjuhärad

Vi är din städfirma i Borås för ett skinande rent hem!

Flyttstädarna utför hemstädning i Borås med omnejd. Vi finns här för dig och underlättar din vardag. Tänk dig att komma hem till ett nystädat hem efter en lång arbetsdag. Dammet är borta, mattorna rena och badrummet skiner. Dessutom möter du doften av ett nystädat hem. Den visionen gör vi till verklighet åt dig.

Låt oss hjälpa dig med städningen.

Hemstädning i Borås

Om du söker efter ett professionellt och effektivt sätt att hålla ditt hem i Borås rent och fräscht, kan Flyttstädarna erbjuda dig en lösning. Med vår hemstädningstjänst i Borås och närliggande områden, kan du slippa oroa dig för din egen städning och istället lägga mer tid på det som är viktigt för dig.

Boka effektiv hemstädning i Borås redan idag!

Vår erfarna personal är duktiga på att göra ditt hem rent och fräscht, och kan hjälpa dig med allt från en enkel dammsugning till en fullständig rengöring. Vi vet att livet är stressigt, och vi vill göra det enkelt för dig att få det städat du önskar genom att ge en kostnadsfri offert och boka tiden som passar dig bäst.

Boka hemstädning i Borås och omgivande områden med Flyttstädarna idag och upplev fördelarna med ett rent och fräscht hem. Låt oss ta hand om städningen så att du kan prioritera annat. Kontakta oss nu via formuläret och få din gratis offert.

Kvalitativ hemstädning i Borås till bra priser!

Flyttstädarna är ett erfaret och professionellt städföretag med specialisering på hemstädning i Borås. Vi är kända för vår höga kvalitet på service och våra konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att underlätta vardagen för så många människor och företag som möjligt i Borås och området runt.

Det är viktigt för oss att det ska vara enkelt och smidigt att anlita oss och våra tjänster, därför behöver du endast fylla i ett formulär för att få en kostnadsfri offert och boka in en tid som passar dig bäst. Vi strävar efter att alltid ha samma personal som gör städningen i ditt hem för att skapa en trygghet för våra kunder, men ber om förståelse om detta inte alltid är möjligt på grund av semester eller sjukdom.

doors

När du bokat hemstädning med Flyttstädarna!

Nyckelhantering är enkel, du bestämmer själv om du vill lämna nycklar eller dörrkod till oss eller om du vill öppna själv. Vi erbjuder även tjänsten att hämta nycklarna på en annan plats efter överenskommelse. När du anlitar oss behöver du inte ha något städmaterial eller produkter hemma, vi tar med allt vi behöver för att göra städningen så bra som möjligt, och använder alltid miljövänliga och ekologiska produkter utan kemikalier för att ta hand om ditt hem och miljön.

Flyttstädarna är fullt ansvarsförsäkrade via länsförsäkringar, så du kan känna dig trygg med att om en situation skulle uppstå, såsom skador på dina egendomar, så har vi det täckt. Vi garanterar alltid att du blir 100% nöjd med vår tjänst och lämnar alltid en garanti på vår städning.

Professionell och pålitlig hemstädning för alla i borås!

Om du letar efter en professionell och tillförlitlig hemstädning i Borås, tveka inte att kontakta oss idag. Fyll i vårt formulär för att få en kostnadsfri offert och boka in en tid som passar dig bäst. Med Flyttstädarna kan du känna dig trygg med att ditt hem blir skinande rent!

Hemstädning i Borås och närliggande områden

Önskar du få mer tid till annat? Flyttstädarna utför städ i Borås och i närliggande områden. 

I en hektisk vardag kan det vara svårt att få tiden att räcka till. Kanske har man ett tidskrävande jobb, en familj man vill spendera tid med eller så vill man helt enkelt lägga sin tid på annat. Det finns olika anledningar till varför man inte kan eller vill prioritera städning av hemmet. Det är här Flyttstädarna kommer in och hjälper dig att få ihop livspusslet och vardagen. Dessutom brukar man må bättre av en ren och fräsch omgivning, vilket innebär att ett städat hem är viktigare än vad man tror. Låt oss städa ditt hem medan du njuter av livet. 

Tycker du att det vore en befrielse att slippa stressa kring städ och vill lägga din värdefulla tid på något annat? Då kan du boka hemstädning hos oss på Flyttstädarna genom att fylla i formuläret och få en kostnadsfri offert. Vår professionella personal med lång erfarenhet utför städningen hemma hos dig medan du kan prioritera annat.

Flyttstädarna är ett städföretag men lång erfarenhet av hemstädning. Vi är kända för vår högkvalitativa service och våra konkurrenskraftiga priser. Vi tillhandahåller flertalet städtjänster för att vi vill underlätta vardagen för så många människor och företag som möjligt. Det är också viktigt för oss att det ska vara enkelt och friktionsfritt att anlita oss och våra städtjänster. Därav behöver du endast fylla i ett formulär, godkänna den kostnadsfria offerten och sedan boka in den dagen som passar dig bäst. 

Vi har som mål att det alltid ska vara samma personal som kommer och städar hemma hos dig. Dock ber vi dig ha överseende kring detta då semestrar eller sjukdom kan innebära att någon annan av vår kompetenta personal kommer till dig. När det kommer till nyckelhanteringen så bestämmer du själv om du vill lämna nyckeln eller dörrkoden till oss eller om du själv vill öppna för oss. Flyttstädarna erbjuder även servicen att vi hämtar era nyklar på jobbet eller på annan plats efter överenskommelse. 

När du anlitar oss behöver du inte ha några städmaterial eller städprodukter hemma. Vi tar med allt som behövs för att städningen ska bli så bra som möjligt. Vi använder oss av så ekologiska och miljövänliga produkter som möjligt utan kemikalier då vi värnar om både dig, ditt hem och miljön. 

Flyttstädarna är fullt ansvarsförsäkrade via länsförsäkringar. Detta innebär att du kan känna dig helt trygg om en situation skulle uppstå, tex om något råkar gå sönder. Vi lämnar alltid en garanti på städningen för att du som kund ska bli 100% nöjd med vår tjänst. 

Vi har gjort bokningsprocessen så enkel som möjligt och garanterar dig en professionell städtjänst vid den tid och det datum du väljer. Det du gör är att fylla i formuläret, får en kostnadsfri offert som du godkänner och sedan bokar du in den dagen som passar dig bäst. 

Är du intresserad våra andra städtjänster? Läs mer om dem här:
> Fönsterputsning
> Flyttstädning
> Städning inför visning
> Röjning av förråd
> Företagsstädning
> Dödsbostädning
> Byggstädning

Våra områden

Flyttstädarna utför hemstädning i Borås och flera områden.

hemstädning

Så här går du tillväga för att boka hemstädning

Att boka vår hemstädning är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din hemstädning så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av ett skinande rent hem

Vi tar hand om ditt hem. Du behöver bara njuta av hur rent de är efter att vi är klara.

Vanliga frågor om hemstädning

Självklart, hemstädning som utförs i din bostad ger rätt till RUT-avdrag.

Faktura är den vanligaste betalningsmetoden med betalningsvillkor på 10 dagar. Swish går också bra. 

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående hemstädning.

Hos oss på Flyttstädarna är en offert är alltid kostnadsfri. 

Det beror på omfång och önskemål. Men det ungefärliga priset för 85 kvadratmeter, inkl RUT-avdrag, ligger på 600 – 750 kronor.

Normalt ingår följande: 

  • Dammtorkning av bord, hyllor, bänkar, speglar, fönsterbrädor och fria horisontella ytor.
  • Damning av lister samt avfläckning av dörrar.
  • Köksstädning bestående av avtorkning, köksluckor utvändigt, köksutrustning, spishäll, mikrovågsugn invändigt samt avtorkning av matbord och stolar.
  • Badrums/WC städning bestående av rengöring av WC stol, handfat, spegel.
  • Tömning av samtliga pappers/ sopkorgar vid behov.
  • Dammtorkning av lampor upp till cirka 2 meters höjd.
  • Dammsugning/avtorkning av soffa och under soffdynor.
  • Dammsugning och fuktmoppning av alla golv
  • Lättare iordningställande av lösöre/ möbler osv.

Vi rekommenderar varje vecka men minst varannan vecka. Om du vill ha hemstädning en gång i månaden rekommenderar vi dig att boka storstädning.

Du behöver inte ha några material hemma, det står vi för. Vi använder oss av så miljövänliga och ekologiska städprodukter som möjligt.

När du bokar städtjänster hos Flyttstädarna lämnar vi alltid 100% nöjd-kund-garanti.

Vi är fullt försäkrade, så ni är helt trygga om situationen skulle uppstå.

Det finns flera alternativ. Antingen får vi nyckel, dörrkod eller så låser du upp själv. Detta bestäms individuellt utefter dina önskemål.

Det beror på hur stort du bor. Men vi brukar räkna mellan 2 – 4 timmar.

Det är vår vision, men semestrar samt sjukdom kan påverka detta.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.