Kontorsstädning i Borås & Sjuhärad

Vi är din städfirma i Borås för kontorsstädning! 

Flyttstädarna erbjuder professionell kontorsstädning för företag i Borås. Vårt erfarna team av städare är utbildade för att ge ditt kontor det extra lyftet det behöver. Vi erbjuder regelbunden städning, flyttstädning och speciella städningar efter dina önskemål. Med Flyttstädarna kan du känna dig trygg i att ditt kontor alltid är rent och fräscht. Kontakta oss idag för att få en offert kostnadsfritt för kontorsstädning i Borås.

Varför behövs kontorsstädning i Borås?

Kontorsstädning är en viktig del av att skapa ett trivsamt och effektivt arbetsklimat. Ett rent och välorganiserat kontor kan hjälpa till att öka produktiviteten hos medarbetarna och skapa ett bra första intryck på besökande. Flyttstädarna erbjuder kontorsstädning i Borås som innefattar allt från dammsugning och torkning av golv till fönsterputsning och städning av toaletter. Vi anpassar vårt städschema efter dina önskemål och säkerställer att ditt kontor alltid är i toppskick.

Vi hjälper dig med kontorsstädning veckovis, månadsvis eller exempelvis innan en kontorsflytt.

Att boka Flyttstädarnas tjänster för kontorsstädning kan också vara en bra idé inför en flytt. Flyttstädning för företag innebär att vi utför en grundlig rengöring av ditt kontor innan du flyttar in eller ut. Detta innebär att vi tar hand om allt från damm och smuts till eventuella märken eller fläckar på väggarna. På så sätt kan du känna dig trygg i att ni lämnar ett rent och fint kontor bakom er efter en kontorsflytt så att ni kan fokusera på självaste flytten istället för städningen.

Vi förstår vikten av att minimera avbrott i din verksamhet, så vi erbjuder flexibla tider för städning som passar ditt schema. Våra städtekniker är högt kvalificerade och erfarna, och vi garanterar att du alltid får högkvalitativ service. Vi använder endast miljövänliga och säkra produkter för att säkerställa att din verksamhet och dina medarbetare inte påverkas av skadliga kemikalier.

Flyttstadarna

Hur utförs en Kontorsstädning med oss i borås?

Kontorsstädning syftar till att hålla ett företags eller en persons egna verksamhets kontor i en hög nivå av renlighet och hygien för att främja en trevlig arbetsmiljö för anställda och gäster. Processen för en kontorsstädning kan variera beroende på storleken och typen av verksamhet. En kontorsstädning från oss kan innehålla en eller flera av punkterna nedan.

Det är viktigt att notera att det kan finnas ytterligare steg som krävs beroende på företagets specifika krav och behov. På Flyttstädarna kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för din verksamhet och arbeta med dig för att säkerställa att dina lokaler alltid är i toppskick.

Självklart använder vi Miljövänliga och säkra produkter under städning för att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö för anställda och besökare.

Löpande kontorsstädning i Borås

Med Flyttstädarnas löpande kontorsstädning i Borås kan du vara säker på att ditt kontor alltid är rent och fräscht. Vi erbjuder flera av våra tjänster löpande på vecko- eller månadsbasis så att du och dina kollegor på arbetsplatsen kan fokusera på själva arbetet och inte på städningen och att organisera det bland er själva. Med vår kontorsstädning så är ert företag alltid rent.


Kontakta oss eller fyll i formuläret och få en kostnadsfri offert så ser vi till att företagsstädningen blir utförd av vår erfarna och professionella personal.

Effektiv kontorsstädning i Borås hos Flyttstädarna

Flyttstädarna är ett erfaret och professionellt städföretag som erbjuder kvalitativ kontorsstädning i Borås och omnejd för dig och ditt företag. Vi har ett team av erfarna och välutbildade städare som är engagerade i att leverera högkvalitativ service och en förstklassig rengöring. Alla våra anställda har Id06 kort så att du kan vara trygg med att rätt personer är på plats.
Vår erfarenhet och kunskap gör att vi även kan anpassa våra tjänster efter dina unika önskemål och behov. Vi är en seriös och pålitlig partner för ditt företag och vi strävar alltid efter att göra allt vi kan för att säkerställa att våra kunder är nöjda.

Våra områden

Vi utför företagsstädning i Borås och närliggande områden.

Kontorsstädning med nöjd kund garanti

På Flyttstädarna är vi stolta över vår höga kvalitet på service och vi vill att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete. Därför erbjuder vi en nöjd kund garanti. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med resultatet av vår Kontorsstädning i Borås, men om det är något som inte lever upp till dina förväntningar, vänligen kontakta oss så att vi kan göra det rätta. Vi är fast beslutna om att få tillbaka till alla våra kunder och lösa eventuella problem eller oro.

Vi strävar efter att uppfylla alla dina behov och förväntningar, och vi värdesätter alla återkoppling du kan ge oss för att fortsätta förbättra vår service. Låt oss ta hand om kontorsstädningen så att du kan känna dig trygg med att ditt företag ser bra ut, och att du slipper oroa dig för det.

Kontakta oss för offert på Kontorsstädning!

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri och personligt anpassad offert för din kontorsstädning i Borås. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det viktigaste – att driva ditt företag.

Så här går du tillväga för att boka Kontorsstädning

Att boka företagsstädning är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din kontorsstädning så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av en skinande ren arbetsplats

Vi tar hand om din arbetsplats. Du behöver bara njuta av hur rent de är efter att vi är klara.

Vanliga frågor om kontorsstädning

  • Dammsugning av golv och mattor
  • Fuktmoppning av golv
  • Dammning av fria ytor
  • Borttagning av fläckar på speglar, lister och dörrar
  • Tömning av papperskorgar
  • Rengöring av handfat och toalett in- och utvändigt
  • Rengöring av kök eller pentry
  • Avtorkning av arbetsbänk eller diskbänk
  • Övriga tjänster enligt önskemål

Vi går igenom tillsammans med er vad som behövs för att utföra jobbet.

Tjänsten faktureras. Betalningsvillkor 10 dagar.

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående företagsstädning. 

Hos oss på Flyttstädarna är en offert är alltid kostnadsfri. 

Inga städmaterial behövs, det står vi för. Vi använder oss av så miljövänliga och ekologiska städprodukter som möjligt

När du bokar städtjänster hos Flyttstädarna lämnar vi alltid 100% nöjd-kund-garanti.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.