Byggstädning i Borås
och Sjuhäradsområdet

Din städfirma i Borås för byggstädning!

Har du precis renoverat? Eller kanske byggt nytt och behöver en ordentlig städning? Låt Flyttstädarna byggstäda ditt hem så att det blir skinande rent och redo för inflyttning.

Byggstädning Borås

Hej och välkommen till Flyttstädarna, ett företag som erbjuder professionell byggstädning i Borås. Vi har lång erfarenhet av att städa nybyggda eller renoverade hus och lokaler, och vi vet vikten av att ha en noga städad miljö när man flyttar in.

Våra erfarna och professionella städare använder sig av den senaste utrustningen och teknikerna för att säkerställa att alla ytor är fri från damm och smuts. Vi tar hand om allt när det gäller byggstädningen så att ni får ett moment mindre att tänka på. Vi använder endast miljövänliga och säkra rengöringsmedel.

Som ett byggstädföretag i Borås, är vi mycket erfarna i att arbeta i en byggmiljö. Vi samarbetar med byggföretag och fastighetsägare för att säkerställa att allt är klart till den planerade inflyttningsdatumet. Vår tidigare kunder omfattar både privata och offentliga byggprojekt. Vi följer alltid gällande lagar och förordningar när det gäller arbetsmiljö och säkerhet.

Byggstädning i Borås och närliggande områden

Byggstädning är en specifik typ av städning som syftar till att göra en nybyggd eller renoverad byggnad redo för inflyttning. Det innebär att vi tar bort allt damm och smuts som samlats under byggprocessen, samt att vi gör alla ytor och utrymmen i byggnaden så rena och väl underhållna som möjligt.

Det finns ett antal olika byggstädningstjänster som vanligtvis ingår i vår byggstädning. Här är några exempel:

Byggstädning är en av våra professionella tjänster och utförs av våra erfarna och 

välutbildade städare som använder sig av den senaste utrustningen och teknikerna för att säkerställa att allt är rent och fritt från damm och smuts. Vår byggstädning är en tjänst anpassad för att göra din byggnad redo för inflyttning och ge ett bra första intryck till personer som kommer att använda byggnaden.

Vi anpassar byggstädningen efter dig i Borås!

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla tider för att passa dina behov. Vi är mycket noga med att leverera en hög kvalitet på vårt arbete och att uppfylla alla kundens krav. Kontakta oss idag för mer information och ett kostnadsförslag.

Byggstädning i Borås och närliggande områden

Flyttstädarna utför inte enbart flyttstädning, utan även byggstädning, så låt oss ta hjälpa dig. När man renoverar eller bygger nytt är städning, utan tvekan, ett måste innan möbler och annat flyttas in igen. Byggdamm har tendensen att sprida sig till alla möjliga vrår och kan vara svårt att städa bort. Vår professionella personal underlättar för dig och utför en grundlig städning där alla ytor lämnas skinande rena.

Du kan enkelt boka städtjänsten genom att fylla i formuläret och begära en offert. Det går även bra att ringa oss och boka, eller om du har funderingar så finns vi här. Vi är aktiva i Borås och Sjuhärad och skräddarsyr alla våra städtjänster för att anpassa oss efter just dina önskemål och behov. 

När du anlitar oss erbjuder vi alltid 100% nöjd-kund-garanti! 

Våra områden

Flyttstadarna

Så här går du tillväga för att boka byggstädning

Att boka är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av att slippa städningen

Vi gör jobbet. Du behöver bara njuta av att du slipper!

Vanliga frågor om byggstädning

– Rester av silikon & fogmassa avlägsnas (alla rum)

– Färg, tejprester m.m. avlägsnas (alla rum)

– Avtorkning av fläkt, vitvaror samt köksluckor (kök)

– Rengöring av diskbänk, bänkar och köksmöbler (kök)

– Rengöring av ugn, kyl och frys (om behov finns, kök)

– Rengöring av kakel (kök)

– Rengöring av badkar, handfat och toalett (badrum/WC)

– Rengöring av duschväggar, duschkabinväggar och speglar (badrum/WC)

– Avtorkning av vitvaror och väggar (badrum/WC)

– Avtorkning av möbler (alla rum)

– Avlägsning av byggdamm (alla rum)

– Torkning av golvlister, dörrar, karmar, kontakter, fönsterbrädor, fria ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober (alla rum)

– Putsning av speglar (alla rum)

– Putsning av fönster (alla rum)

– Dammsugning & våttorkning (alla rum)

För bästa resultat ber vi dig att plocka undan alla arbetsmaskiner och dylikt för att underlätta för städpersonalen. Om du önskar hjälp med bortforsling av material kan vi även hjälpa till med detta.

Faktura är den vanligaste betalningsmetoden med betalningsvillkor på 10 dagar. Swish går också bra. 

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående he byggstädning.

Hos oss på Flyttstädarna är en offert är alltid kostnadsfri. 

Självklart, byggstädning som utförs i din bostad ger rätt till RUT-avdrag.

När du bokar städtjänster hos Flyttstädarna lämnar vi alltid 100% nöjd-kund-garanti.

Du behöver inte ha några material hemma, det står vi för. Vi använder oss av så miljövänliga och ekologiska städprodukter som möjligt.

Vi är fullt försäkrade, så ni är helt trygga om situationen skulle uppstå.

Det finns flera alternativ. Antingen får vi nyckel, dörrkod eller så låser du upp själv. Detta bestäms individuellt utefter dina önskemål.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.