Företagsstädning i Borås och Sjuhärad

Vi är din städfirma i Borås för företagsstädning! 

Flyttstädarna utför även företagsstädning i Borås med omnejd, vilket är viktigt för en bra arbetsmiljö. Vår duktiga och erfarna personal hjälper er att hålla kontoret rent och snyggt.

Företagsstädning i Borås

Välkommen till Flyttstädarna – din professionella partner för företagsstädning i Borås. Vi är ett erfaret och pålitligt företag med lång erfarenhet av företagsstädning. Vi erbjuder en komplett tjänst för företag i Borås och omnejd, så att du kan fokusera på det viktigaste – din verksamhet.

Erfarna städare vid företagsstädning

Våra erfarna och professionella städtekniker utför en rad olika tjänster för att säkerställa att ditt företags lokaler alltid ser så presentabla och inbjudande ut som möjligt. Vår tjänst innefattar allt från daglig städning till specialstädning, inklusive golvtvätt, fönsterputsning och flyttstädning. Vi kan också erbjuda skräddarsydda lösningar för dina specifika behov.

Vi förstår vikten av att minimera avbrott i din verksamhet, så vi erbjuder flexibla tider för städning som passar ditt schema. Våra städtekniker är högt kvalificerade och erfarna, och vi garanterar att du alltid får högkvalitativ service. Vi använder endast miljövänliga och säkra produkter för att säkerställa att din verksamhet och dina medarbetare inte påverkas av skadliga kemikalier.

Flyttstadarna

Hur utförs en företagsstädning med oss i borås?

Företagsstädning syftar till att hålla ett företags lokaler i en hög nivå av renlighet och hygien för att främja en trevlig arbetsmiljö för anställda och gäster. Processen för en företagsstädning kan variera beroende på storleken och typen av verksamhet. En företagsstädning från oss kan innehålla en eller flera av punkterna nedan.

Det är viktigt att notera att det kan finnas ytterligare steg som krävs beroende på företagets specifika krav och behov. På Flyttstädarna kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för din verksamhet och arbeta med dig för att säkerställa att dina lokaler alltid är i toppskick.

Självklart använder vi Miljövänliga och säkra produkter under städning för att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö för anställda och besökare.

Företagsstädning i Borås med omnejd

Städning i sig är kanske en mindre viktig syssla på många arbetsplatser, men företagsstädning bör prioriteras. Att ha ett rent kontor eller arbetsplats är mycket viktigt för att skapa en trivsam miljö för dem anställda. Från kundens perspektiv är det också viktigt för att få en bra uppfattning av företaget. En ren och trivsam miljö leder till en bättre och mer inbjudande känsla. 

Flyttstädarna utför olika typer av städtjänster för företag. Vi förstår att det inte är lätt att få ihop allt som ska göras och att städningen kanske måste prioriteras sist. Lås oss göra jobbet och hjälpa er att hålla arbetsplatsen ren och fräsch medan ni fokuserar på annat. Vi anpassar och skräddarsyr städtjänsten utefter era specifika önskemål och behov.

Kontakta oss eller fyll i formuläret och få en kostnadsfri offert så ser vi till att företagsstädningen blir utförd av vår erfarna och professionella personal.

Våra områden

Vi utför företagsstädning i Borås och närliggande områden.

Företagsstädning med nöjd kund garanti

På Flyttstädarna är vi stolta över vår höga kvalitet på service och vi vill att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete. Därför erbjuder vi en nöjd kund garanti. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med resultatet av vår företagsstädning i Borås, men om det är något som inte lever upp till dina förväntningar, vänligen kontakta oss så att vi kan göra det rätta. Vi är fast beslutna om att få tillbaka till alla våra kunder och lösa eventuella problem eller oro.

Vi strävar efter att uppfylla alla dina behov och förväntningar, och vi värdesätter alla återkoppling du kan ge oss för att fortsätta förbättra vår service. Låt oss ta hand om företagsstädningen så att du kan känna dig trygg med att ditt företag ser bra ut, och att du slipper oroa dig för det.

Kontakta oss för offert på företagsstädning!

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri och personligt anpassad offert för din företagsstädning i Borås. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det viktigaste – att driva ditt företag.

Söker du efter städning i södra sverige så har vi även samarbete med en Städfirma Helsingborg som arbetar i hela Skåne Län. 

Så här går du tillväga för att boka företagsstädning

Att boka företagsstädning är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för ditt företagsstäd så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av en skinande ren arbetsplats

Vi tar hand om din arbetsplats. Du behöver bara njuta av hur rent de är efter att vi är klara.

Vanliga frågor om företagsstäd

  • Dammsugning av golv och mattor
  • Fuktmoppning av golv
  • Dammning av fria ytor
  • Borttagning av fläckar på speglar, lister och dörrar
  • Tömning av papperskorgar
  • Rengöring av handfat och toalett in- och utvändigt
  • Rengöring av kök eller pentry
  • Avtorkning av arbetsbänk eller diskbänk
  • Övriga tjänster enligt önskemål

Vi går igenom tillsammans med er vad som behövs för att utföra jobbet.

Tjänsten faktureras. Betalningsvillkor 10 dagar.

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående företagsstädning. 

Hos oss på Flyttstädarna är en offert är alltid kostnadsfri. 

Inga städmaterial behövs, det står vi för. Vi använder oss av så miljövänliga och ekologiska städprodukter som möjligt

När du bokar städtjänster hos Flyttstädarna lämnar vi alltid 100% nöjd-kund-garanti.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.