Dödsbostädning i Borås
och Sjuhäradsområdet

Din städfirma i Borås för Dödsbostädning.

Låt oss hjälpa dig när du är i behov av dödsbostädning. Flyttstädarna underlättar för dig och utför röjning och slutstäd av dödsbo.

Dödsbostädning - vi gör jobbet

Välkommen till Flyttstädarna, ett företag som erbjuder professionell dödsbostädning i Borås. Vi förstår att det kan vara en svår och känslosam tid när någon man älskar gått bort, och vi vill ta hand om det svåra arbetet med att städa dödsboet så att du kan fokusera på att sörja och ta hand om dig själv. Vår dödsbostädningstjänst inkluderar allt från grundstädning till mer detaljerade uppgifter som rengöring av kylskåp och frysar, rengöring av toaletter och kök, och rengöring av möbler och gardiner. Vi tar också hand om att ta bort eventuella personliga tillhörigheter och förbereder bostaden för försäljning eller nya boende. Vi använder endast miljövänliga och säkra rengöringsmedel för att rengöra dödsboet och vi är mycket noga med att behandla allt med respekt och känslighet. Våra erfarna och professionella städare har mångårig erfarenhet av att utföra dödsbostädning och de vet vikten av att ha en noga städad miljö när man flyttar ut.

Dödsbostädning - vi gör jobbet

Vi vill finnas för dig och underlätta för dig i din sorg, därför kan du även boka städning av dödsbo hos oss. Att behöva hantera ett dödsbo under en pågående svår tid i livet kan vara oerhört tufft och krävande. Vi förstår att det också kan  kännas jobbigt att låta någon annan ta hand om och städa dödsboet. Men med Flyttstädarna och vår professionella personal kan du känna dig trygg. Vi underlättar för dig i dessa svåra tider och anpassar städtjänsten utefter dina behov och önskemål för att det ska kännas så bra som möjligt för dig. Vi går gemensamt igenom alla detaljer tillsammans så att det inte finns några frågetecken eller oklarheter. 

Du kan boka städning av dödsbo genom att fylla i vårt enkla formulär. Då får du en kostnadsfri offert som du sedan godkänner och bokar in den dag som passar dig bäst. 

Har du frågor eller andra funderingar så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Våra områden

städning inför visning
städning inför visning

Dödsbostädning med flyttstädarna

Vi erbjuder flexibla tider för våra tjänster och vi strävar efter att vara så tillmötesgående som möjligt för våra kunder under en svår tid. Vårt mål är att leverera en hög kvalitet på vårt arbete och att uppfylla alla kundens krav. Kontakta oss idag för mer information och ett kostnadsförslag.

 

Vi på Flyttstädarna erbjuder alltid skräddarsydda tjänster för att möta de specifika behoven du har. Vi förstår att varje situation är unik och kan kräva olika åtgärder och ansträngningar. Därför samtalar vi alltid med dig som kund för att få en tydlig bild av vad som krävs och för att kunna skräddarsy en lösning som passar just din situation.

Nöjd kund garanti på alla våra tjänster!

Vi erbjuder också en nöjd kund garanti för våra tjänster. Vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vårt arbete och att uppfylla alla kundens krav. Om du inte är nöjd med det arbete vi utför, kommer vi att göra vårt bästa för att rätta till det och se till att du är nöjd innan vi lämnar dödsboet.

Så här går du tillväga för att boka

Att boka städ är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din byggstädning så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Du slipper att göra det själv

Vi tar hand om städningen. Vi vet att du måste fokusera på annat. 

Vanliga frågor om dödsbostädning

Kök
Spis
– Rengöring ovan-& undersidan samt sidor och vägg
– Rengöring av kokplattor samt dess kanter
– Rengöring av spisfläkt, kåpa och filter
– Rengöring i ugn och värmeskåp
– Rengöring av galler samt sköljning och avtorkning av plåtar

Diskbänk, skåp, väggar och golv
– Avtorkning skåp, in-& utvändigt
– Rengöring av kakel och kryddhylla
– Avtorkning av diskbänk, vask och skärbräda
– Rengöring golv

Övrigt kök
– Fönsterputs, in- & utsida och mellan glasen
– Rengöring kyl/frys invändigt och utvändigt om det är möjligt
– Rengöring snickerier
– Rengöring på och bakom element
– Våttorkning av golv
– Avtorkning av innerdörrar
– Avtorkning i skåp och garderober
– Avtorkning på eluttag och strömbrytare
– Rengöring av väggar och tak från damm

Toalett och badrum
– Toalettstol och tvättställ
– Rengöring in- & utsidan av toalettstol
– Rengöring ovan- & undersidan av tvättställ
– Avtorkning av rör
– Rengöring av badkar, badkarsfront och under badkar
– Rensning av golvbrunn
– Rengöring av kakelväggar

Vardagsrum, sovrum och hall
– Fönsterputs, in- & utsida samt mellan glasen
– Rengöring av snickerier
– Rengöring på och bakom element
– Våttorkning av golv
– Avtorkning av innerdörrar
– Avtorkning i skåp och garderober
– Avtorkning på eluttag och strömbrytare
– Rengöring av väggar och tak från damm

Kyl och frys ska behöver vara avfrostat i god tid innan städning påbörjas. Alla skåp behöver vara tömda samt att inga möbler eller annat lösöre får vara kvar i bostaden såvida inte undantag är överenskommet.

Vi förbehåller oss rätten av avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick. OBS! Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland att vi kommer till lägenheter som snarare behöver en sanering och inte en flyttstädning.

Faktura är den vanligaste betalningsmetoden med betalningsvillkor på 10 dagar. Swish går också bra. 

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående dödsbostädning.

Hos oss på Flyttstädarna är en offert är alltid kostnadsfri. 

Om städningen utförs efter dödsfallet kan RUT-avdrag inte användas. Inte heller efterlevande barn kan använda sig av RUT-avdraget för städning som utförts i en förälders eller anhörigs bostad efter dödsfallet.

Fönster behöver nås från insida av bostad alternativt utifrån, samt även vara öppningsbara för eventuell putsning av insida. Om de inte går att öppna på grund av ålder, målade eller rangliga i sin konstruktion så putsas dom ej på insidan. Om åtkomst till fönster kräver specialutrustning, såsom skylift eller dylikt så tillkommer avgift för detta och det måste vi informeras om i god tid innan. 

När du bokar städtjänster hos Flyttstädarna lämnar vi alltid 100% nöjd-kund-garanti.

Nej det behövs inte, det står vi för. Vi använder oss av så miljövänliga och ekologiska städprodukter som möjligt.

Vi är fullt försäkrade, så ni är helt trygga om situationen skulle uppstå.

Det finns flera alternativ. Antingen får vi nyckel, dörrkod eller så låser du upp själv. Detta bestäms individuellt utefter dina önskemål.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.