Flyttstädning i Borås
och Sjuhäradsområdet

Vi utför flyttstädning i Borås med omnejd.

När du anlitar oss för så rengör vi allt från kök till badrum efter konstens alla regler och putsar dina fönster skinande rena, både in- och utvändigt. 

Vi har lång erfarenhet och utför ett flertal flyttstädningar dagligen.

Flyttstädning i Borås

Att flytta är alltid en stressig tid, och det kan vara svårt att hinna med allt som behöver göras innan man flyttar in i sitt nya hem. En av de saker som ofta glöms bort i flyttstressen är att städa ur det gamla hemmet ordentligt. Det är därför det är viktigt att välja en pålitlig flyttstädningstjänst när man flyttar.

Professionell Flyttstädning Borås

På vårt företag erbjuder vi professionell flyttstädning i Borås för både privata och företagskunder. Våra erfarna städare använder endast de mest effektiva metoderna och rengöringsmedlen för att säkerställa att allt blir rent och fräscht innan ert flytt. Vi erbjuder också ett brett utbud av tjänster, inklusive kontorsstädning, fönsterputsning och flyttförpackning.

Vi vet att det är viktigt att få allt gjort i tid inför flytten, så vi erbjuder flexibla tidsbokningar för att passa ert schema. Vi strävar efter att alltid vara tillgängliga för våra kunder och gör vårt bästa för att möta alla era behov.

Om du är i behov av en pålitlig och professionell flyttstädningstjänst i Borås, tveka inte att kontakta oss. Vi lovar att göra vårt yttersta för att säkerställa att ert gamla hem är rent och fräscht innan ni flyttar ut, så att ni kan fokusera på att göra er nya plats till ert hem.

Varför bör man ta hjälp med flyttstädningen?

Det finns många fördelar med att använda en professionell flyttstädningstjänst i Borås när man flyttar. För det första, så slipper du och din familj den stress och trötthet som kan uppstå när man försöker städa hela det gamla hemmet på egen hand. Att låta professionella ta hand om flyttstädningen ger er tid att fokusera på andra viktiga detaljer relaterade till flytten.

Dessutom är det viktigt att komma ihåg att det är svårt att få alla hörn och vrår rent utan rätt utrustning och erfarenhet. Våra städare är utbildade och har den erfarenhet som krävs för att göra ett utmärkt arbete. Vi vet var man ska fokusera för att få bort allt smuts och damm, och vi använder endast de mest effektiva rengöringsmedlen för att säkerställa att allt blir rent och fräscht.

bed

hur utförs flyttstädningen i Borås?

En flyttstädning utförs för att förbereda en lokal för nästa hyresgäst efter att en tidigare hyresgäst har flyttat ut. Det är vanligt att det krävs en grundlig städning innan nya hyresgäster flyttar in, så att lokalen är i bra skick och redo att användas. Processen för en flyttstädning kan skilja sig beroende på storleken och skicket på lokalen, men vanligtvis innefattar det följande steg:

Det är viktigt att notera att det kan finnas ytterligare steg som krävs beroende på lokalens skick och eventuella specifika krav från hyresvärden. Vi på Flyttstädarna kan erbjuda skräddarsydda lösningar för din specifika behov och arbetar med dig för att säkerställa att lokalen är i toppskick och redo för nästa hyresgäst.

Flyttstädning i Borås och närliggande områden

Ska du flytta in i ditt nya hem och flytta ut från det gamla? Spara tid och energi och låt hjälpa dig på vägen!

Flyttstädning är till för att förbereda bostaden till kommande bostadsgäst. Därav är kraven på flyttstädning höga och kan kännas komplexa då det är upp till den som besiktigar lägenheten att avgöra vad som är ett godkänt resultat. Det är här Flyttstädarna kommer in och hjälper dig så du inte behöver tänka på detta, utan kan fokusera på annat viktigt under din flytt. 

Vår personal är professionella, brinner för att ge en bra service och har en lång erfarenhet av flyttstädning. Därför kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss. 

Du bokar flyttstäd genom att kontakta oss eller fylla i formuläret och begära en offert. Därefter skräddarsyr vi flyttstädningen utefter ditt behov. Offerten är självklart kostnadsfri.

Våra områden

städning inför visning

Så här går du tillväga för att boka flyttstädning

Att boka flyttstädning är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din flyttstädning så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av att vi tar hand om flyttstädet

Vi ser till att ordna flyttstädningen så kan du fokusera på andra roligare saker.

Flyttstädning i Borås med nöjd kund garanti!

Vårt företag erbjuder också garanterad nöjdhet, vilket innebär att om ni inte är nöjda med resultatet av vår flyttstädning, så gör vi det om igen. Vi är fast beslutna att säkerställa att alla våra kunder är helt nöjda med vår service. Skulle ni mot förmodan få en nekad slutinspektion vid flyttstädning för oss så tar vi på oss eventuella kostnader och ser till att det görs om så att slut-inspektionen blir godkänd. Så välj oss för en professionell och trygg flyttstädning och slappna av medan vi tar hand om resten.

Vanliga frågor om flyttstädning

Samtliga rum

 • Rengöring av golv, golvlister, socklar, trösklar.
 • Damning av väggar och tak.
 • Avtorkning av garderober, skåp och lådor in- och utvändigt.
 • Rengöring dörrar, handtag, dörrkarmar.
 • Rengöring utsida av ventiler (ej inuti).
 • Avtorkning av lampor, kontakter, elskåp, vägguttag, strömbrytare, element samt även bakom element.
 • Putsning av fönster.


Kök

 • Avtorkning av diskbänk, bänkytor och skärbrädor.
 • Rengöring/avkalkning av kran och kakelväggar/plast/betong/vägg i anslutning till spis samt diskbänk.
 • Avtorkning av köksskåp, lådor och luckor in- och utvändigt (de måste vara tömda).
 • Avtorkning av köksfläkt samt ventiler (ej inuti).
 • Rengöring av kyl och frys in- och utvändigt även under om möjligt (frys måste vara avfrostad)
 • Rengöring av mikrovågsugn, spis, ugn, plåtarna, galler, diskmaskin in- och utvändigt. (Spishäll måste specificeras vid bokning).
 • Rengöring av sopbehållare in- och utvändigt.
 • Tömning av sopor.

Toalett och badrum

 • Badrumsskåp in- och utvändigt (om de är tömda).
 • Rengöring/avkalkning av all sanitet, även under badkaret (front till badkar/jacuzzi nedmonteras och återställs av er).
 • Putsning av speglar.
 • Rengöring av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp utvändigt. Vid behov invändigt om möjligt.
 • Avkalkning och rengöring av kakel och klinkers alt. plastväggar.
 • Ventil (ej inuti).
 • Avtorkning av rör.
 • Rensning av golvbrunn (även inuti om möjlig att öppna).
 • Tömning av papperskorg.

Kyl och frys ska behöver vara avfrostat i god tid innan städning påbörjas. Alla skåp behöver vara tömda samt att inga möbler eller annat lösöre får vara kvar i bostaden såvida inte undantag är överenskommet.

Vi förbehåller oss rätten av avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick. OBS! Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland att vi kommer till lägenheter som snarare behöver en sanering och inte en flyttstädning.

Faktura är den vanligaste betalningsmetoden med betalningsvillkor på 10 dagar. Swish går också bra.

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående flyttstädning. 

Hos oss på Flyttstädarna är en offert är alltid kostnadsfri. 

Självklart, flyttstädning som utförs i din bostad ger rätt till RUT-avdrag.

Städningen utförs enligt svensk standard/mäklarsamfundet och vi på Flyttstädarna lämnar städgaranti på att städningen är utförd enligt denna checklista. Garantin gäller 24 timmar efter utfört uppdrag om inte annat är överenskommet och innebär att om något inte är till er belåtenhet så åtgärdas detta av oss omgående utan extra kostnad.

Fönster behöver nås från insida av bostad alternativt utifrån, samt även vara öppningsbara för eventuell putsning av insida. Om de inte går att öppna på grund av ålder, målade eller rangliga i sin konstruktion så putsas dom ej på insidan. Om åtkomst till fönster kräver specialutrustning, såsom skylift eller dylikt så tillkommer avgift för detta och det måste vi informeras om i god tid innan. 

Du behöver inte ha några material hemma, det står vi för. Vi använder oss av så miljövänliga och ekologiska städprodukter som möjligt.

Vi är fullt försäkrade, så ni är helt trygga om situationen skulle uppstå.

Det finns flera alternativ. Antingen får vi nyckel, dörrkod eller så låser du upp själv. Detta bestäms individuellt utefter dina önskemål.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag

50% rabatt med RUT-avdraget

Tack vare RUT-avdraget betalar du bara halva arbetskostnaden. Därför är det billigare än du kanske tror att låta ett professionellt företag sköta flyttstädningen.

Prisexempel:
100 kvm, 1500:- efter RUT-avdrag
kundgaranti

100% Nöjd-kund-garanti

Vi utgår ifrån Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar självklart garanti på alla våra flyttstädningar.

Vår garanti innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter städningstillfället.

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.