Flyttstädning

Flyttstädning i Borås med omnejd

Vill du slippa flyttstäd? Lämna över uppgiften till oss så kan du fokusera på din nya bostad! Vi på Flyttstädarna har lång erfarenhet och utför ett flertal flyttstädningar dagligen i Borås med omnejd. Anlitar du oss rengör vi allt från kök till badrum efter konstens alla regler och putsar dina fönster skinande rena, både in- och utvändigt.
rut-avdrag

50% rabatt med RUT-avdraget

Tack vare RUT-avdraget betalar du bara halva arbetskostnaden. Därför är det billigare än du kanske tror att låta ett professionellt företag sköta flyttstädningen.

Prisexempel:
100 kvm, 1500:- efter RUT-avdrag
kundgaranti

100% Nöjd-kund-garanti

Vi utgår ifrån Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar självklart garanti på alla våra flyttstädningar.

Vår garanti innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter städningstillfället.

Detta ingår vid flyttstädning

Kök

Spis
– Rengöring ovan-& undersidan samt sidor och vägg
– Rengöring av kokplattor samt dess kanter
– Rengöring av spisfläkt, kåpa och filter
– Rengöring i ugn och värmeskåp
– Rengöring av galler samt sköljning och avtorkning av plåtar

Diskbänk, skåp, väggar och golv
– Avtorkning skåp, in-& utvändigt
– Rengöring av kakel och kryddhylla
– Avtorkning av diskbänk, vask och skärbräda
– Rengöring golv

Övrigt kök
– Fönsterputs, in- & utsida och mellan glasen
– Rengöring kyl/frys invändigt och utvändigt om det är möjligt
– Rengöring snickerier
– Rengöring på och bakom element
– Våttorkning av golv
– Avtorkning av innerdörrar
– Avtorkning i skåp och garderober
– Avtorkning på eluttag och strömbrytare
– Rengöring av väggar och tak från damm

Toalett och badrum

– Toalettstol och tvättställ
– Rengöring in- & utsidan av toalettstol
– Rengöring ovan- & undersidan av tvättställ
– Avtorkning av rör
– Rengöring av badkar, badkarsfront och under badkar
– Rensning av golvbrunn
– Rengöring av kakelväggar

Vardagsrum, sovrum och hall

– Fönsterputs, in- & utsida samt mellan glasen
– Rengöring av snickerier
– Rengöring på och bakom element
– Våttorkning av golv
– Avtorkning av innerdörrar
– Avtorkning i skåp och garderober
– Avtorkning på eluttag och strömbrytare
– Rengöring av väggar och tak från damm

Vänligen observera

Fönster behöver nås från insida av bostad alternativt utifrån, samt även vara öppningsbara för eventuell putsning av insida. Om de inte går att öppna på grund av ålder, målade eller rangliga i sin konstruktion så putsas dom ej på insidan. Om åtkomst till fönster kräver specialutrustning, såsom skylift eller dylikt så tillkommer avgift för detta och det måste vi informeras om i god tid innan. Kyl och frys ska behöver vara avfrostat i god tid innan städning påbörjas. Alla skåp behöver vara tömda samt att inga möbler eller annat lösöre får vara kvar i bostaden såvida inte undantag är överenskommet.

Städ- och besiktningsgaranti

Städningen utförs enligt svensk standard/mäklarsamfundet och vi på Flyttstädarna lämnar städgaranti på att städningen är utförd enligt denna checklista- Garantin gäller 24 timmar efter utfört uppdrag om inte annat är överenskommet och innebär att om något inte är till er belåtenhet så åtgärdas detta av oss omgående utan extra kostnad. Vi förbehåller oss rätten av avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick. OBS! Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland att vi kommer till lägenheter som snarare behöver en sanering och inte en flyttstädning.

Kostnad

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående flyttstädning.

Boka oss redan idag!

Klicka på knappen redan för att få en offert gällande ditt flyttstäd. Vi skickar vanligtvis offerten inom 24 timmar från din begäran.
Flyttstädarna logo

Flyttstäd i Borås med omnejd. Vi på Flyttstädarna har lång erfarenhet och professionell personal. Vi utför ett flertal tjänster – både för privatpersoner och företag.

Kontakta oss!