Visningsstädning i Bollebygd

Vi på Flyttstädarna i Bollebygd erbjuder professionell visningsstädning för fastighetsägare och mäklare. Med vår högkvalitativa tjänst kan du visa din bostad eller ditt kontor i det allra bästa skicket för potentiella köpare eller hyresgäster.

Visningsstädning är en viktig del av försäljningen eller uthyrningen av en fastighet. En ren och välstädad lokal ger ett bra första intryck och ökar chansen att du hittar rätt köpare eller hyresgäst. Dessutom visar det att du tar hand om din fastighet och att den är i bra skick.

Attraktiva objekt med visningsstädning

Vårt team av erfarna flyttstädare är utbildade och erfarna i att göra lokalen så attraktiv som möjligt. Vi tar hand om allt från rengöring av golv och fönster till sanering av kök och badrum. Vi använder oss av moderna och miljövänliga rengöringsmedel för att få bästa resultatet.

Som ett företag specialiserade på flyttstädning så är vi vana att jobba under tidspressen i samband med att fastigheter ska säljas eller hyras ut, vi kan därför erbjuda snabba och effektiva visningsstädningar i Bollebygd, med flexibla tider som passar dig.

Vi vet också att det kan vara svårt att få bort alla spår av tidigare hyresgäster eller ägare. Därför ingår i vår visningsstädning även borttagning av eventuella fläckar och missfärgningar, så att din fastighet ser ut som ny.

Kostnadsfri offert på visningsstädning i Bollebygd

Om du är en fastighetsägare eller mäklare som letar efter en pålitlig och professionell visningsstädning i Bollebygd, tveka inte att kontakta oss på Flyttstädarna. Vi erbjuder kostnadsfri offert och skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov.

Så anlita oss på Flyttstädarna för din visningsstädning i Bollebygd och få en ren och välstädad fastighet som ger ett positivt intryck och ökar chansen för en snabb försäljning eller uthyrning.

Så här går du tillväga för att boka städning

Att boka är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din städtjänst så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av ett skinande hem inför visning

Vi tar hand om ditt hem. Du behöver bara njuta av hur rent det är inför visning

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.