Dödsbostädning i Landvetter

Välkommen till Flyttstädarna, ett företag som erbjuder professionell dödsbostädning i Landvetter. Vi förstår att det kan vara en svår och känslosam tid när någon man älskar gått bort, och vi vill ta hand om det svåra arbetet med att städa dödsboet så att du kan fokusera på att sörja och ta hand om dig själv.

Vår dödsbostädningstjänst inkluderar allt från grundstädning till mer detaljerade uppgifter som rengöring av kylskåp och frysar, rengöring av toaletter och kök, och rengöring av möbler och gardiner. Vi tar också hand om att ta bort eventuella personliga tillhörigheter och förbereder bostaden för försäljning eller nya boende.

Vi använder endast miljövänliga och säkra rengöringsmedel för att rengöra dödsboet och vi är mycket noga med att behandla allt med respekt och känslighet. Våra erfarna och professionella städare har mångårig erfarenhet av att utföra dödsbostädning och de vet vikten av att ha en noga städad miljö när man flyttar ut.

Dödsbostädning i Landvetter med flyttstädarna

Vi erbjuder flexibla tider för våra tjänster och vi strävar efter att vara så tillmötesgående som möjligt för våra kunder i Landvetter under en svår tid. Vårt mål är att leverera en hög kvalitet på vårt arbete och att uppfylla alla kundens krav. Kontakta oss idag för mer information och ett kostnadsförslag.

Vi på Flyttstädarna erbjuder alltid skräddarsydda tjänster för att möta de specifika behoven du har. Vi förstår att varje situation är unik och kan kräva olika åtgärder och ansträngningar. Därför samtalar vi alltid med dig som kund för att få en tydlig bild av vad som krävs och för att kunna skräddarsy en lösning som passar just din situation.

Nöjd kund garanti på alla våra tjänster!

Vi erbjuder också en nöjd kund garanti för våra tjänster. Vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vårt arbete och att uppfylla alla kundens krav. Om du inte är nöjd med det arbete vi utför, kommer vi att göra vårt bästa för att rätta till det och se till att du är nöjd innan vi lämnar dödsboet.

Så här går du tillväga för att boka dödsbostädningen

Att boka vår dödsbostädning är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för dödsbostädningen så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av ett skinande rent hem

Vi tar hand om ditt eller din familjs hem. Vi utför det jobbiga arbetet åt dig, med varsamhet och respekt.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.