Byggstädning Tranemo

Hej och välkommen till Flyttstädarna, ett företag som erbjuder professionell byggstädning i Tranemo. Vi har lång erfarenhet av att städa nybyggda eller renoverade hus och lokaler, och vi vet vikten av att ha en noga städad miljö när man flyttar in.

Våra erfarna och professionella städare använder sig av den senaste utrustningen och teknikerna för att säkerställa att alla ytor är fri från damm och smuts. Vi tar hand om allt när det gäller byggstädningen så att ni får ett moment mindre att tänka på. Vi använder endast miljövänliga och säkra rengöringsmedel.

Som ett byggstädföretag i Tranemo, är vi mycket erfarna i att arbeta i en byggmiljö. Vi samarbetar med byggföretag och fastighetsägare för att säkerställa att allt är klart till den planerade inflyttningsdatumet. Vår tidigare kunder omfattar både privata och offentliga byggprojekt. Vi följer alltid gällande lagar och förordningar när det gäller arbetsmiljö och säkerhet.

Vår byggstädning i Tranemo

Byggstädning är en specifik typ av städning som syftar till att göra en nybyggd eller renoverad byggnad redo för inflyttning. Det innebär att vi tar bort allt damm och smuts som samlats under byggprocessen, samt att vi gör alla ytor och utrymmen i byggnaden så rena och väl underhållna som möjligt.

Det finns ett antal olika byggstädningstjänster som vanligtvis ingår i vår byggstädning. Här är några exempel:

Byggstädning är en av våra professionella tjänster och utförs av våra erfarna och 

välutbildade städare som använder sig av den senaste utrustningen och teknikerna för att säkerställa att allt är rent och fritt från damm och smuts. Vår byggstädning är en tjänst anpassad för att göra din byggnad redo för inflyttning och ge ett bra första intryck till personer som kommer att använda byggnaden.

Vi anpassar byggstädningen efter dig i Tranemo!

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla tider för att passa dina behov. Vi är mycket noga med att leverera en hög kvalitet på vårt arbete och att uppfylla alla kundens krav. Kontakta oss idag för mer information och ett kostnadsförslag.

Så här går du tillväga för att boka Byggnadsstädning

Att boka vår Byggnadsstädning är väldigt enkelt. Du följer bara dessa fyra steg.

1

2

3

4

1. Fyll i formuläret på hemsidan

Kontakta oss via formuläret på hemsidan – det tar bara en minut. Självklart kan du även ringa eller kontakta oss via email.

2. Vi skickar dig en offert

När vi fått mer information från dig tar vi fram en skräddarsydd offert.

3. Godkänn offerten och boka in en tid som passar dig bäst

När du godkänt offerten för din byggstädning så startar vi upp enligt dina önskemål vid den tid som passar dig bäst.

4. Njut av ett skinande rent hem

Vi tar hand om din byggnadsstädning. Du behöver bara njuta av hur rent de är efter att vi är klara.

Detta säger våra kunder om oss

rut-avdrag
miljögaranti
kundgaranti
försäkring

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Vi anpassar givetvis våra tjänster utefter ditt önskemål. Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi kan bäst hjälpa dig eller ditt företag.